maanantai 24. syyskuuta 2012

Up in the air

G'day from Sydney! Melkein myöhästyin koneesta Hong Kongissa (en tajunnut, että kentällä piti ottaa vielä jokin helkutin juna porteille), mutta onneksi ehdin kyytiin, ja lentomatka oli itse asiassa aivan huippu: istuin onnekseni hottis-britin vieressä, joka antoi todella hyviä Aussi-vinkkejä ja matkan aikana ehdittiin vaihtaa elämäntarinat ja meillä oli kiinnostavat debatit EU:sta, feminismistä ja ihmissuhteista. Lisäksi kävimme läpi svedun luonneviat, kuuntelimme The Rasmusta ja joimme viiniä. Hän kutsui minut vierailemaan luokseen Cairnsiin, joka on hänen mukaansa maailman upein paikka UK:n jälkeen. Hauska sattuma on se, että meillä on synttärit peräkkäisinä päivinä, eli hän on myös skorppari - mikä on itse asiassa aika huono juttu, sillä kaksi skorpparia ei todellakaan sovi yhteen. Anyway, kävimme drinkeillä vielä Sydneyssä. Eli ekat treffit heti ekana iltana! Minulla on sellainen tuntuma, että tästä tulee vielä aikamoinen Aussi-seikkailu... ;)

Annastiina oli minua juna-asemalla vastassa, ihanaa! Dinneriksi söimme suklaata ja joimme teetä, hihihi. Annastiina oli myös bongannut lähimmän viinikaupan, kätevää.

2 kommenttia:

  1. Seikkailu on alkanut! Ilmeisesti brititkin muuttuvat hottiksiksi sillä puolella maapalloa :D Keep posting dear :)

    VastaaPoista
  2. Haha, aika hyvä toi Maiksun kommentti :)Mua jäi vähän mietityttämään toin "maailman upein paikka UK:n jälkeen"... Kukahan tää kundi nyt oikein on. Mut oikein hyvä alku. Ekat treffit ekana iltana -tähän ei pysty kukaan muu kun sä Elzu :D MAHTAVAA -sä oot niin ollu elementissäsi siellä koneessa. Tänne vaan postauksia oman elämän Bridget Jones.

    VastaaPoista