Kirjoittaja

G'day! Tervetuloa blogiini! 

Blogin takaa löytyy kosmopoliitti seikkailijatar Elisa. Muutama vuosi sitten tämä entinen EU-virkanainen päätti irrottautua oravanpyörästä ja suuntasin Australiaan etsimään omaa tietäni. Olen edelleen samalla matkalla ja asun nyt pysyvästi Sydneyssä, joka on ehdottomasti suosikkikaupunkini. 


Mukana matkoilla kulkee seikkailunhaluinen aussimieheni. Rakastamme sekä eksoottisia palmurantoja, luontokohteita että suurkaupunkien sykettä. Matkustamme mukavasti ja laadukkaasti, suosimme persoonallisia boutique-hotelleja, pyrimme kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä ja näkemään kohteet paikallisten silmin. Rakastamme herkullista ruokaa ja viiniä ja olemme aina avoimia uusille makuelämyksille. 


Elän ehdottomasti unelmaani, ja jokainen viikonloppu on minulle kuin uusi seikkailu, sillä Sydneyssä ja sen lähialueilla riittää nähtävää ja koettavaa. Olen myös onnellinen voidessani jakaa nämä kokemukset partnerini kanssa. Australian lisäksi matkustamme myös maailmalla, erityisesti Aasiassa ja Tyynenmeren alueella. 

Blogini on rakkautta Australiaan laadukkaasti nautiskellen. Se on itseni näköinen ja elämänmakuinen tapa levittää matkailun ilosanomaa ja jakaa matkavinkkejä. Tervetuloa mukaan matkalle!

Otan mielelläni vastaan palautetta ja vinkkejä sekä blogini aihepiiriin sopivia yhteistyöehdotuksia. Ota yhteyttä: elisa.kuosmanen @ gmail.com

Aurinkoisin terveisin Sydneystä,
Elisa

Seuraa Eliza Does Oz -blogia seuraavissa kanavissa: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti