perjantai 14. syyskuuta 2012

Australia-tavoitteita

Viime kuukausina olen ollut huolissani tavoitteistani, urakehityksestäni ja moraalistani (niitä ei ole ollut). Niinpä olen laatinut itselleni tavoitteita Aussi-ajalleni, jotta käyttäisin siellä oleskeluni sekä mielekkäästi että järkevästi enkä vain haaskaisi aikaani huuhailemalla kuin mikäkin ellun kana. 
Tässäpä listaa:
 1. Tanssia salsaa biitsillä.
 2. Oppia surffaamaan (tästä on kehittynyt suorastaan pakkomielle).
 3. Uida delfiinien kanssa. 
 4. Suorittaa kauppatieteiden opintoja (olenhan sentään virallisesti opintovapaalla).
 5. Kehittää kielitaitoani ja saada uutta työkokemusta, jotta voin Suomeen/Brysseliin/jonnekin palattuani edetä urallani ja etsiä uuden lupaavan työpaikan.
 6. Matkustella mahdollisimman paljon.
 7. Saada svedun luonneviat korjattua ja saada uskoteltua hänelle että kuulumme yhteen. Ei, ei, ei!
 8. Saada kolumbo antamaan lähtöni anteeksi ja rakastumaan minuun uudestaan. Eiiih!
 9. Aloittaa deittailu puhtaalta pöydältä ja välttää kaikenlaista ihmissuhdedraamaa.
 10. Välttää haiden, skorpionien, käärmeiden ja muiden vaarallisten elukoiden hyökkäyksiä.
 11. Lopettaa pakkomielteinen negatiivisten asioiden vatvominen ja olla positiivisempi ja itsevarmempi. 
Tiivistäen voisi sanoa, että kesäkuussa Suomeen palatessani tavoitteenani on olla sisäisesti mahdollisimman zen ja ulkoisesti mahdollisimman ruskettunut. :) Tosin Suomeen palatessani olen myös koditon, rahaton, mahdollisesti työtön ja ikäloppu vanhapiika, joka joutuu palaamaan vanhempiensa luokse peräkammarin naiseksi. Krhm. Liian masentavaa, en halua edes ajatella sitä.

Toisaalta kaipaisin elämääni pysyvyyttä, ja oikea koti ja pysyvä osoite sekä kunnollinen työpaikka olisivat vaihteeksi ihania asioita. Ehkä minusta vielä joskus tulee kelvollinen yhteiskunnan jäsen. Mutta ei ihan vielä. Ymmärrän kyllä, että tällä elämäntyylillä en tule koskaan ainakaan omistamaan mitään. Ainoa toivoni on pokata joku rikas älykääpiö, joka on kaikesta kanssani samaa mieltä... 

Rakastan Australiaa koko ajan vain enemmän! Pankkitilin avaaminen onnistui näppärästi netissä (!). Vaikuttaa siltä, että olen menossa sivistyneeseen valtioon. Matkakuume alkaa kuitenkin nousta! Onnellinen sattuma on se, että Annastiina saapuu parin viikon lomalle Sydneyyn samana päivänä kuin minä, 24.9. Joten rauhallisin mielin voin lähteä matkaan. Vielä kun saisin äitini uskomaan, että homma on hanskassa. En nimittäin jaksa kuunnella tuota vouhottamista enää yhtään, grrr. No, äidit on. Kaikella rakkaudella. 

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Täällä Strassi-reissusta uupuneena juon viiniä kotona ja tulin katsoon onko sulla uusia päivityksiä. Annastiinan kanssa yritettin laskea eilen yöllä että koska saavutkaan Ausseihin jos oot Honkkareissa su ja viis yötä siellä..ei saatu mätsäämään laskuja.. -mutta pian anyways! Sun suunnitelmat kuulostaa mahtavilta. PS. mun oli kans tehtävä toi tunnelukko-testi.. ;D (noh, se vahvisti mitä jo tiesinkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ode! Sulla on muuten oikea resepti Strassi-toipumiseen! :) Matkani alkaa tiistaina ja oon HK:ssa 19.-24.9. ja sitten Sydneyyn, alkaa jo jännittää. En uskalla tehdä tuota tunnelukkotestiä enää, saan joka kerta vaan enemmän lukkoja, kääk!

   Poista
 2. Ihanaa matkaa muruliini! Mitäs siellä sun matkalaukussa tällä kertaa on? :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja tervehdys Hong Kongista! Pakkaaminen oli aika helppoa, mulla on mieluisimmat kesävaatteet ja -kengät mukana, eiköhän niillä pärjää aika pitkälle. ;)

   Poista