perjantai 26. helmikuuta 2016

Staycation

Mikä olisikaan parempi ajankohta viettää staycation kuin Valentine's Day -viikonloppu! Australiassa Valentine's Day on nimenomaan rakkauden päivä, ja myös tänä vuonna Jason oli järjestänyt meille melkoiset romantiikan överit, ihanaa! :)Staycation eli miniloma omilla kotikulmilla on aivan mahtava konsepti, jolla saa mukavasti arkeen vähän luksusta. Asustimme viikonlopun tyylikkäässä
The Darling -hotellissa Darling Harbourin kupeessa. Perjantaina työpäivän päätteeksi matkustin pari pysäkinväliä ratikalla, ja romanttinen viikonlopun miniloma saattoi alkaa. "Darling, meet you at the Darling!" 


The Darling
The Star, 80 Pyrmont Street,
Sydney NSW 2009

The Darling on luksushotelli, jonka tunnelma ja palvelu on ensiluokkaista. Huoneessa on kaiken muun mahdollisen lisäksi tarjolla mm. tyynymenu, josta voi valita itselleen mieluisen tyynyn, joka sitten toimitettiin huoneeseen noin viiden minuutin sisällä. Lisäksi Jason oli järjestänyt kukkalähetyksen huoneeseemme, ja senkin hotellin henkilökunta oli hoitanut vaivattomasti ja täysin salaisesti - mikä ihana yllätys! Molempina aamuina saimme nauttia japanilaishenkisen aamiaisen hotellin yhteydessä sijaitsevassa Sokyo -ravintolassa. Lisäksi ehdimme nauttia hotellin fasiliteeteista, erityisesti uima-altaasta ja sen baarista.  Nautimme herkullisen degustation-dinnerin tyylikkään persoonallisessa Bentley-ravintolassa. Kahdeksan ruokalajin illalliseen sisältyi jokaiseen ruokalajiin sopivat viinit. Aivan huikea elämys! Ravintola onkin ollut jo pitkään omalla to do -listallani, sillä se saanut lukuisia palkintoja, mm. vuoden 2015 paras kokki ja paras sommelier (Sydney Good Food Guide Awards)The Bentley
27 O'Connell Street,
Sydney NSW 2000

Viikonlopun päätteeksi rentouduimme vielä hetkisen Coogee-biitsillä, ennen kuin oli aika suunnata hakemaan Lumi omalta minilomaltaan Spoilt Rotten Dogs -kennelistä, jossa hurtta oli kuulemma ravannut viikonlopun non-stop uusien koirakavereidensa kanssa.4 kommenttia:

 1. Oooo ihanan romanttista. Toi hotla meni kyllä nyt korvan taakse, maisemat ikkunasta näyttäs olevan kohdillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anna! Hotla oli tosiaan aivan ihana, voin lämpimästi suositella - näkymät, sijainti ja palvelu kohdillaan! :)

   Poista
 2. Aivan ihana tää kirjoitus! Ikävä sua Elzu xxx

  VastaaPoista
 3. Oi, kiitos Emmi! :) Kova ikävä on täälläkin. xoxo

  VastaaPoista