sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Weekend in Hunter Valley feat. Elton John

Live-konsertit ovat aina ihan parhaita - ja vieläkin parempia ne ovat viinitilalla, jos minulta kysytään. Joulukuun alussa juhlistimme kolmevuotista yhteistä taivaltamme Hunter Valleyn viinialueella, ja viikonlopun kohokohta oli ehdottomasti Sir Elton Johnin konsertti Hope Estate -viinitilalla. 

Elton John, Hope Estate

Elton John saapui viinitilalle ennen konsertin alkua helikopterilla - kuin Rocket Man konsanaan. Elton John esitti bändinsä kanssa suurimpia hittejään, ja he revittelivätkin klassikkobiiseihin aivan uudenlaista rock- ja blues-henkisyyttä. Konsertti oli täynnä suuria tunteita, läsnäoloa ja ammattitaitoa. Aivan huikea kokemus! Tässä alla vielä lyhyt videopätkä konsertista: 

Hunter Valleyn viinialue on kätevä viikonloppukohde, sillä se sijaitsee vain parin tunnin ajomatkan päässä Sydneystä pohjoiseen. Halusimme ottaa viikonlopun rennosti ja vain nauttia olostamme. Majoituimme Mercure Resort -hotellissa, joka sijaitsi kävelymatkan päässä konserttialueesta. Huonessa oli yllätyslahjana odottamassa viiniä, sampanjaa ja suklaata - ihanaa! Lisäksi majoituspakettiimme kuului kolmen ruokalajin illallinen hotellin ravintolassa, aamiainen molempina aamuina sekä tapas-tyylinen supper konsertin jälkeen. Kävimme maistelemassa viinejä kahdella lähialueen viinitilalla kävelymatkan päässä sekä nauttimassa juustolautasen lounaaksi. Paluumatkalla saimme ystävällisesti kyydin adelaidelaiselta pariskunnalta. Eikä tarvinnut edes liftata. Lisäksi ehdimme myös rentoua hotellin uima-altaalla ennen konsertin alkua.

Hunter Valley

McGuigan Wines

Tamburlaine

Sunnuntaina ennen paluumatkaa kävimme vielä tutustumassa Hunter Valley Gardens -puutarhaan, joka oli näin joulun alla koristeltu Disney-tyylisesti kaikilla mahdollisilla joulukoristeilla ja valoilla. 

Rose Garden, Hunter Valley Gardens

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti