tiistai 1. tammikuuta 2013

Järkeistymisen vuosi

Joulu oli ja meni, ja suunniteltu piknik ja bbq jäivät todellakin vain suunnittelun asteelle, sillä täällä Sydneyssä satoi koko joulun aivan kaatamalla vettä (wtf?!). 

Joulun jälkeen torstaina suuntasimme kollegoiden kanssa post Christmas -drinkeille lähibaariin Hiltonin Marbleen sivistyneille viinilasillisille, mutta jotenkin mystisesti päädyimme illan päätteeksi juomaan tequilaa Three Monkeysiin. Uaah! Tästä on kuulemma muodostumassa uusi perinne, tequila time, jonka minun väitetään laanseeraaneen. En tunnusta mitään! Sitä mitä ei muista, ei ole tapahtunut. ;) 

Oli kyllä todella hauska ilta, ja luojan kiitos seuraavana päivänä minulla oli vapaapäivä. Olin valitettavasti mennyt lupautumaan osallistumaan yhden kollegani tupareihin / hänen teini-ikäisen tyttärensä synttäreille, ja joudun aamulla hirveässä darrassa raahautumaan ensin lahjaostoksille ja sitten matkustamaan junalla jonnekin helkutin Mirandaan asti (n. 45 minuuttia Sydneystä etelään). Juhlat olivat sinänsä ihan mukavat ja pystyin parantelemaan oloani uima-altaassa ja bbq'n merkeissä, tosin jotkin muut vieraat ahdistelivat minua kammottavilla kysymyksillä tyyliin "onko sinulla lapsia?". Aargh! 

Vuodenvaihde oli töissä todella kiireinen, jostain syystä jokainen oli  keksinyt hankkia itselleen opaalin tai muun korun, ja saimme asiakkaiksi myös Saudi-Arabian kuninkaallisia!

Sydneyn kuuluisa ilotulitus oli todella mahtava ja meillä oli hyvät näkymät Pyrmont Bay Parkista. Kesken ilotulituksen sattui kuitenkin jokin tekninen häiriö - mutta oli se silti todella upea show: Sydney's New Year's Eve fireworksKuulin jälkikäteen, että koko lysti oli maksanut noin 5 miljoonaa dollaria! Huh, ehkä hieman tuhlausta!

Happy New Year 2013!

Olen todella innoissani alkaneesta uudesta vuodesta. Vuosihoroskooppini mukaan "kyseessä on järkeistymisen vuosi ja liialliseen idealismiin tukeutuvat asiat karsiutuvat elämästäni ja on aika luovuttaa turhakkeista". Hurraa, kuulostaa todella lupaavalta! 

Pienenä sivuseikkana näin vuoden alussa mainittakoon, että vuokrasopimukseni loppuu reilun parin viikon päästä eikä minulla ole vielä minkäänlaista uutta asuntoa tiedossa. Ja ennen kuin tämä "järkeistymisen kausi" alkaa, aion suorittaa surffaus- ja sukelluskurssin. Tosin tänään Bondi Beach oli suljettu haivaaran takia, joten pitänee suunnata jonnekin turvallisille vesille. Kiinalais-aussi on edelleen joululomalla Hong Kongissa ja Taiwanissa, joten minulla on tässä hyvin aikaa deittailla sillä välin mm. yhtä hottis-brassia, jonka tapasin viikko sitten salsassa. Järkeistymisen kautta odotellessa... ;)

6 kommenttia:

 1. Lääh, brassi! Sun latino-pakkomielle näyttää jatkuvan ;)

  Mun horoskooppi tälle vuodelle lupasi myös jotain tylsää "Varsinkin jos olet menneinä vuosina huomannut olevasi hieman tuuliajolla niin nyt on taas aika tarttua toimeen ja tehdä käytännön tason ratkaisuja...rutiinit ja asioiden arkinen hoito tuo elämääsi uutta ryhtiä ja rytmiä" hohhoijaa....

  Ihanaa alkanutta vuotta sinne ja tsemppiä uuden asunnon metsästykseen! Toivottavasti sopivat surffaus ja sukelluskurssit löytyy. XOXO

  VastaaPoista
 2. Tequila time! Kuulostaa kyllä hiukan elisamaiselta konseptilta!!! ;) -Pauliina

  VastaaPoista
 3. Hehee..ihanaa! ;) Sukelluskurssi on mahtava idea! Palasin pe Mosambikista ja suoritin Ainon kanssa sen PADI-kurssin eka tason. Kun pääsee alkujännityksestä niin se on tosi kivaa. Alkuun ne painavat vermeet tuntu tosi hurjalta. Nyt mietin mihin pääsis keväällä sukeltamaan ettei uudet taidot heti unohdu!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa NIIN mahtavalta Elzu! Mä haluaisin kovasti tehdä seuraa sinne, oon niin täynnä tätä Brysselin elämää! Mut musta vaan tuntuu, etten uskalla... Plääh.
  Hauskaa, elzumaista uutta vuotta! Halaukset! Susku

  VastaaPoista
 5. Olin melkein jo unohtanut miten hauskaa tequilan juonti on! "The best thing ever", kuten kollegani Kenzo asian muotoilee. ;)

  Mua myös vähän jännittää ne painavat sukellusromppeet ja hengittäminen veden alla sekä hait. Mutta sukelluskurssi on kyllä pakko suorittaa, pääsen sitten Ode sun messiin sukellusreissuille! :)

  Tänne vaan, muruliinit! Tosin rohkenen epäillä, että se "järkeistymisen vuosi" ei tapahdu ainakaan täällä... Meno on kuumaa, myös kirjaimellisesti - huomiseksi on luvattu Sydneyn historian kolmanneksi lämpimin päivä.

  VastaaPoista
 6. Hyvää Uutta vuotta Elisa! Pääsin pitkästä aikaa lukemaan sun blogia, kun jonkin aikaa olin hukannut pääsyn...

  Hyvältä kuulostaa tuo meininki siellä päin ja järkeistyminenkin on ihan suhteellista. Ainakin täältä kylmästä Pohjolasta käsin sukellus- ja surffikurssit kuulostavat oikein järkeviltä!

  -MaijaH

  VastaaPoista