keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Tervetuloa virtuaalimatkalle Sydneyyn!

Koronakaranteeni on lykännyt matkasuunnitelmia, mutta virtuaalimatkailu on sentään täysin mahdollista aivan omalta kotisohvalta käsin. Tässä muutamia virtuaalisia elämyksiä, joiden kautta pääset kokemaan ihanan Sydneyn - sitä varsinaista matkaa odotellessa. Bondi-Manly -rannikkokävely on yhteensä 80 kilometriä pitkä reitti rannikkoa pitkin kahden Sydneyn tunnetuimman rannan välillä. Se koostuu useammista lyhyemmistä kävelyreiteistä, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Tämä upea rannikkoseikkailu voi viedä kahdesta kuuteen päivää. Tämän videon myötä haikkaat koko reitin viidessä minuutissa: 
Sydney Harbour 360. Tämä kolmen minuutin video vie sinut merenpinnasta taivaan korkeuksiin Sydney kauniin satama-alueen yllä:
Taronga Zoo -eläintarha tekee paljon tärkeää työtä lajiensuojelun kannalta ja se on pelastanut useita lajeja sukupuutolta. Tiedätkö mikä on pussikaniini? Tämän videon myötä opit kuinka Tarongan eläintarha auttaa näitä supersuloisia pussieläimiä selviytymään. Cuteness alert! Sydneyn Oopperatalo on lanseerannut Digital Seasonin, jossa nähdään sekoitus täyspitkiä esityksiä. Tietoja uusista esityksistä julkaistaan päivittäin keskiviikosta sunnuntaihin. Tsemppiä kaikille koronakaranteeniin ja virtuaalihalit täältä Sydneystä! Vielä tulee aika, jolloin matkustaminen tänne maailman toiselle puolelle on mahdollista. 


Seuraa Eliza Does Oz -blogia seuraavissa kanavissa: 
Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin | Blogit.fi

4 kommenttia:

 1. Sydney on hieno kaupunki ja tuo Bondi-Manly kuulostaa kiinnostavalta reitiltä. Oletko itse kävellyt reittiä? Kaksi päivää kuulostaisi varsin raskaalta rupeamalta, mutta luulen, että kolme päivää taitaisi olla oma valinta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydney on kyllä ihana! Olen kävellyt muutaman pätkän Bondi-Manly välimaastoa, mutta en kokonaan. Upeat maisemat, ja hyvällä tuurilla voi vaikka bongata delfiinejä ja valaita. :)

   Poista
 2. Juuri katsoin Youtube videon (https://www.youtube.com/watch?v=EuV9v-cK_fo) jossa kerrottiin elämästä Sydneyssä. Siinä kanadalainen Sydneyssä asuva expat kertoi kuuleensa erään amerikkalaisen kuvailevan Sydneytä paikaksi josta löytyy kaikki;

  Sieltä löytyy Miamin rannat, Kalifornian rento ja huoleton elämänasenne, Yhdysvaltain keskilännen mukavat ihmiset ja New Yorkin hustle. Täytyy myöntää että alkoi kuulostaa mielenkiintoiselta kaupungilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Wille! Sydney on kyllä aivan ihana kaupunki, ja tuo kuvaus on varmasti hyvin osuva. :)

   Poista