maanantai 16. helmikuuta 2015

Romance overdose

Takana aivan huikea Valentine's Day -viikonloppu. Olen parin viime vuoden aikana oppinut, että Australiassa koko hässäkkä otetaan suurella vakavuudella, ja Jason oli tälläkin kertaa järjestänyt vaikka mitä ihanaa ohjelmaa. Olkoon typerää ja kaupallista, mutta olen onnellinen että minulla on kaikkien niiden turhakkeiden jälkeen kunnollinen poikaystävä, joka vapaaehtoisesti haluaa järjestää romanttisia yllätyksiä. Omat odotukset alkavat tosin olla jo aika korkealla, joten jatkossa Mr Romance Ninja saattaa olla vielä haasteiden edessä, haha. ;)

Happy Valentine's Day!Valentine's Day sattui tällä kertaa lauantaille, ja näin ollen Jason oli järjestänyt meille "miniloman", vaikka vietimmekin viikonlopun Sydneyssä. Asustimme loistokkaassa The Darling -hotellissa Darling Harbourin kupeessa. Hotelliyöhön sisältyi myös japanilaisvaikutteinen aamiainen Sokyo -ravintolassa. Aivan huikea elämys! 

Sokyo

Nautimme Valentine's Day -dinnerin tunnelmallisessa ranskalaisessa Bistro Papillon -ravintolassa. Viiden ruokalajin menu koostui herkullisesta, perinteikkäästä ranskalaisesta ruoasta. Uusi tuttavuus oli ranskalainen palate cleanser eli väliruoka, joka koostui limesorbetista ja Finlandia-vodkasta. Todella toimiva, yksinkertainen maun puhdistaja - pitää ehdottomasti testata myös kotikeittiössä. 

Bistro Papillon

Illan päätteeksi suuntasimme The Menzies -hotellin pianobaariin, jossa perjantai- ja lauantai-iltaisin esiintyy taidokas Kylie Stephens. Kuulostaa varmaan todella tylsältä, mutta kyseessä on itse asiassa aivan mahtava konsepti. Kylie on kuin Ally McBeal -tv-sarjan Vonda Shepard, ja hän esittää lauluja Frank Sinatrasta Taylor Swiftiin. Pianobaarissa hengailee erityisesti taiteilijatyyppejä, homoja, ja me. Musiikki kuitenkin yhdistää ihmiset, ja välillä meno villiintyy yhteislauluksi ja tanssiksi pianon ympärillä. Yleisö saa esittää laulutoivomuksia ja halutessaan pääsee myös laulamaan tai soittamaan Kylien kanssa. Pitää vaan varoa, ettei tule nautittua liikaa ranskalaisia makua puhdistavia väliruokia, muuten on vaarana että löytää vielä itsensä hoilottamasta pianon takaa... ;) 

Piano Bar, The Menzies HotelEi kommentteja:

Lähetä kommentti