Australiaan

Turistiviisumi Australiaan

Suomalainen tarvitsee lomamatkalle Australiaan eVisitor -turistiviisumin (subclass 651), jonka voi hakea ilmaiseksi Australian maahantuloviranomaisten nettisivujen kautta. Viisumin hakeminen on helppoa ja päätöksen saa yleensä nopeasti, hakemuksen käsittelylle kannattaa kuitenkin varata pari viikkoa. Viisumi lähetetään sähköpostiin ja passin numero rekisteröityy automaattisesti maahantuloviranomaisten järjestelmiin. eVisitor-viisumi on voimassa vuoden, jonka aikana voi oleskella Australiassa kerrallaan enintään 90 päivän ajan. Viisumi mahdollistaa lomailun ja liikematkat, mutta se ei oikeuta työskentelemään Australiassa.Working Holiday Australiassa

Working Holiday -viisumi (subclass 417) on mainio tapa viettää välivuotta Australiassa.  Jos olet 18-30 -vuotias, voit hakea Working Holiday -viisumia, jonka turvin voit työskennellä, matkustella ja tutustua todelliseen Australiaan jopa vuoden verran. Working Holiday -viisumin hinta on $485 AUD ja viisumin voit hakea Australian maahantuloviranomaisten nettisivujen kautta. Myös monet suomalaiset matkatoimistot, kuten Australia Study ja Kilroy, avustavat viisumin hakemisessa ja matkan suunnittelussa. Harkitsetko muuttoa Australiaan? 

Tietoa Australiaan muuttamisesta, maassa asumisesta, työnhausta, verotuksesta, terveyspalveluista, opiskelusta, perhe-elämästä ja muista maahantuloon liittyvistä asioista:Seuraa Eliza Does Oz -blogia seuraavissa kanavissa: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti