torstai 8. tammikuuta 2015

New Year, new adventures!

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vuosi vaihtui täällä Sydneyssä tyylikkäästi Garden Islandilla Jasonin uuden työpaikan järjestämissä juhlissa. Jason aloittaa työt siellä helmikuussa, jolloin siis palaamme takaisin Sydneyyn, mutta koska kyseessä on sama organisaatio, saimme kutsun uuden vuoden juhlintaan jo nyt. Garden Islandilta oli upeat näkymät sataman yli Oopperatalolle ja Harbour Bridge -sillalle, joten kyseessä oli ainutlaatuinen tilaisuus ilotulitusten päänäyttämön seuraamiseen. Kyseessä ei tosin ollut mikään megaparty, vaan vietimme rennon illan muutaman ystävämme kanssa piknikin ja samppanjan merkeissä.  

Happy New Year from Sydney!

Paikallisten uutisten mukaan Sydneyn satama-alueelle oli kokoontunut ennätykselliset noin 1,6 miljoonaa ihmistä seuraamaan ilotulituksia. Vuosi vaihtuu Sydneyssä ensimmäisten suurten kaupunkien joukossa, ja mahtipontisiin ilotulituksiin oli tänäkin vuonna panostettu noin 7 miljoonalla dollarilla. 

Tässä vielä Sydneyn kaupungin virallinen video ilotulituksista:Olemme nyt takaisin Brisbanessa, ja tätä Queenslandin ekskursiota on jäljellä enää vajaa kuukausi ennen kuin palaamme takaisin Sydneyyn. Jaiks! Agendalla on vielä ainakin reissut sekä Gold Coastille että Sunshine Coastille. Tammikuun viimeinen viikonloppu on pidennetty viikonloppu (Australia Day) ja suuntaamme silloin Hervey Bay'hin ja Fraser Islandille. Matkatarinoita on siis pian luvassa lisää. Kirjoittelen myös pian joululomastamme Adelaidessa, Clare Valleyssa ja Sydneyssä. Kuulemisiin siis pian! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti