torstai 21. syyskuuta 2017

Daintree EcoLodge & Spa - Luksuspuumaja sademetsän siimeksessä

Yö maailman vanhimman sademetsän siimeksessä oli todellakin ainutlaatuinen elämys. Daintree EcoLodge & Spa tarjosi luksusta korkealla puunlatvassa luontoa ja kestävää kehitystä kunnioittaen. Täällä keho ja mieli lepäsivät! 


Australian-perhematkamme trooppisen Queenslandin osuuden viimeisen yön vietimme Daintreen sademetsän sydämessä. Daintreessa on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joista olimme valinneet Daintree EcoLodge & Spa -hotellin, sillä halusimme tarjota perheelleni mahdollisimman unohtumattoman elämyksen. Millaista olikaan yöpyä maailman vanhimman elossa olevan sademetsän ympäröimässä puumajassa? 


Saapuminen

Vaikka Daintree EcoLodge & Spa sijaitsee aivan sademetsän sydämessä, perille pääsee helposti ainakin autolla hyviä teitä pitkin ja hotellilla on tarjolla ilmainen pysäköinti. Vastaanotossa meitä oli vastassa hymyilevä virkailija, joka kertoi huoneidemme olevan jo valmiina, vaikka olimmekin saapuneet hotellille jo paljon ennen sisäänkirjautumisaikaa. Sisäänkirjautuminen sujui helposti ja nopeasti. Teimme samalla illallisvarauksen hotellin ravintolaan ja saimme vinkkejä lähialueen vaellusreitteihin ja muihin nähtävyyksiin. Virkailija saattoi meidät ystävällisesti huoneisiimme, jonka jälkeen suuntasimmekin vaellusreissulle



Rainforest Bayan -puumaja

Daintree EcoLodge & Spa on ainoa luksus-boutiquehotelli Daintreen sademetsässä. Majoituimme Rainforest Bayan -puumajoissa, jotka sijaitsevat vehreän sademetsän keskuudessa. Nämä omaperäiset puurakennukset tarjoavat kaikki luksus-boutiquehotellin mukavuudet, mutta samalla voi tuntea olevan kosketuksissa luonnon kanssa. Kaikki huoneen mukavuudet ja hygieniatuotteet ovat kuitenkin ekologisia, wc-paperista ja kosmetiikasta lähtien. Kapusimme kirjaimellisesti nukkumaan korkealle puunlatvaan ja nukahdimme viidakon ääniin, ja aamulla heräsimme eksoottisten lintujen lauluun. 

Hotellin lähistöllä on pari lyhyttä kävelyreittiä ja aamusuihkun voi ottaa vaikka läheisen pienen vesiputouksen alla. 





Julaymba -ravintola

Aamiainen sisältyi huoneidemme hintaan ja lisäksi nautimme illallisen hotellin Julaymba-ravintolassa. Ravintolan terassilta on kauniit näkymät makean veden laguunille, joten tunnelma on todellakin kohdillaan. Ruokalista oli melko innovatiivinen, mutta palvelussa olisi voinut olla hieman parantamisen varaa - erityisesti ottaen huomioon, että kyseessä oli luksushotellin ravintola. Illallisella oli tarjolla herkullisia australialaisia antimia pienellä twistillä, kuten mereneläviä ja kengurua. Paria ympärillä tepastellutta hämähakkiä lukuun ottamatta illallinen oli kokonaisuudessaan aivan mainio elämys. Aamiaiseen sisältyi mm. herkullisia, tuoreita trooppisia hedelmiä.




Kenelle sopii?

Daintree EcoLodge and Spa tarjoaa hyvin erilaista luksusta kuin normaalit viiden tähden hotellit. Hotelli sopii hyvin niin pariskunnille kuin perheillekin ja se on erityisesti mainio valinta luonnonrakastajille, kuten perheelleni. Hotelli on melko kallis (hinnat alkaen n. $345 dollaria/yö), mutta se oli ehdottomati elämys joka kannattaa kokea. Hotelli on yksi maailman arvostetuimmista eko-kohteista ja se tarjoaa ihanaa etäisyyden tunnetta, vaikka se sijaitsee vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Port Douglasista ja 1,5 tunnin ajomatkan päässä Cairnsista. Tämän lähemmäksi luontoa on vaikea päästä! 


Daintree Eco Lodge & Spa
3189 Mossman Daintree Road
Daintree QLD 4873



Seuraa Eliza Does Oz -blogia seuraavissa kanavissa:

2 kommenttia:

  1. Oli pakko avata tää postaus, kun hätäisesti luin, että luksuspuuma sademetsän siimeksessä :) Aivan ihastuttava majapaikka teillä on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieläkin naurattaa tuo luksuspuuma, haha. :) Kiitos, majapaikka oli tosiaan aivan ihana ja se oli ollut haaveissa jo pitkään, oli tosi kiva kokea se yhdessä perheeni kanssa.

      Poista