torstai 1. lokakuuta 2015

Keväinen Sydney / IGTravelThursday

Aah, kevät on täällä! Ja samalla on muuten tullut täyteen jo kolme vuotta Australiassa. Sydneyssä on eletty jo kuukauden päivät virallisesti kevättä ja tässä Instagram-kuvien muodossa omia keväisiä tunnelmiani Sydneystä.

Coogee Beach

Kevät on lempivuodenaikani niin Euroopassa kuin täällä Australiassakin. On ihanaa, miten päivät pitenevät, puut saavat vihreän verhon ja kukat puhkeavat kukkaan, voi pukeutua kevyemmin ja myös iltaisin tarkenee terassilla. Eipä sillä, että Sydneyn talvi nyt olisi niin pitkä ja arktinen, mutta kyllä täällä ainakin tällainen vilukissa on palellut. Onneksi kevät tuli tänä vuonna aikaisin - tosin viime viikolla täällä pauhasi aikamoinen myrsky, ja oli pakko kaivaa talvitakki ja nilkkurit takaisin käyttöön. Tällä viikolla aurinko on kuitenkin tullut takaisin esiin ja myös viikonlopuksi on luvattu helteitä, mahtavaa!

"Salainen" piknik-lounaspaikka, josta on upeat näköalat Sydneyn satama-alueen ylle;
Lavender Bay, North Sydney

Kevään ensimmäinen päivä, jolloin sain vaihtaa talvikamat mekkoon ja sandaaleihin;
Discovery Point, Wolli Creek

Karavaani pop up -baari, joka tarjoilee vain samppanjaa. Life is better with bubbles!
The Winery, Surry Hills

Rainbow Lorikeet, The Royal Botanic Garden

Näin kevään saapuessa myös oma tapahtumakalenterini on alkanut täyttyä kiitettävää tahtia. Tuntuu, että olen herännyt talvihorroksesta ja omat energiatasoni ovat aivan uusissa sfääreissä, ja olen todella innoissani kevään suunnitelmista ja tulevista tapahtumista. Seuraavien viikkojen ohjelmassa on ainakin craft beer -viikko, jazz-festarit Manlyssä, ja lisäksi tarkoituksena on käydä tsekkaamassa noin kuukausi sitten avattu Barangaroo Reserve -puistoalue Sydneyn keskustan tuntumassa, minne myös koirat ovat onneksi tervetulleita. Ja tietenkin nauttia aurinkoisia terassilounaita ystävien kanssa. Instagram Travel Thursday on joka kuukauden ensimmäisenä torstaina tapahtuva kansainvälinen kampanja, jossa merkitään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Kampanjan järjestäjinä Suomessa toimivat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca. Kuka tahansa voi osallistua mukaan kampanjaan, lue ohjeet täältä. Minut löydät Instagramista nimellä @elizadoesoz

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kevättä sinne kauas, meillä paukkuu täällä Norjassa kohta pakkanen.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! Terkkuja sinne Norjan upeisiin maisemiin! Kääk, pakkanen... :)

   Poista
 2. Hei Eliza, heitin sinua #Blogisitarina-haasteella! :)
  http://www.rantapallo.fi/murumou/blogisitarina/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, osallistun mielelläni! Ihana blogitarina sinulla. :)

   Poista
 3. Oi ei ole ihanampaa kuin keväinen Sydney - etenkin kun Suomi siirtyy taas pakkasen puolelle! Lisä pisteet supersöpölle vuffelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Veera! Tsemppiä sinne pakkaseen! Toivottavasti pääset pian lämmittelemään Suomen syksyn ulkopuolelle. :) Lumi sanoo myös "vuf"!

   Poista