lauantai 13. kesäkuuta 2015

Salaisia baareja ja uusia makuelämyksiä

Sydneyssä ravintoloita, baareja ja kahviloita löytyy joka lähtöön, ja tämä on asia jota todella rakastan tässä kaupungissa - on vain löydettävä ne itselleen mieluisimmat paikat. Kuten olen tainnut jo aikaisemminkin mainita, meillä on perjantaiperinne date night out, jolloin suuntaamme töiden jälkeen drinksuille ja dinnerille. Tämä on ihana tapa palkita itsemme ja toisemme työviikon ja treenaamisen jälkeen sekä pitää samalla yllä romantiikkaa. Usein myös viikonloppuisin tapaamme ystäviämme brunssien, drinksujen ja dinnereiden merkeissä, ja mahdollisuuksien mukaan yritämme löytää uusia mielenkiintoisia paikkoja. Tämä on samalla myös hyvä syy tutustua uusiin kaupunginosiin. Tässä kuvien muodossa viime kuukausien suosikkejani:

Japanese izakaya; Chaco Bar, Darlinghurst

Japanese bbq; Nishiki Wagyu Yakiniku, Crows Nest

The Swinging Cat; Sydney CBD

Buffalo Dining Club, Darlinghurst

Brewtown Newtown; Newtown

Miten suurkaupungissa, kuten Sydneyssä, sitten löytää ne salaiset baarit sekä muut parhaat ja itselleen mieluisimmat paikat? Kilpailevia vaihtoehtoja on tarjolla hurjan paljon ja mainoksia pursuaa joka puolella. Haen uusia ideoita nettisivuilta, kuten
Urban List ja Concrete Playground, ja tietenkin vaihtamalla kokemuksia ystävieni kanssa - monet heistäkin kun sattuvat olemaan itseni kaltaisia herkkusuita. Hyväksi havaitsemani työkalu on myös ollut erityisesti Zomato -nettisivu, ja -sovellus, jossa "oikeat ihmiset" antavat ravintoloille pisteitä ja voivat halutessaan kirjoittaa arvosteluja. Olen saanut sivulta paljon hyviä ideoita enkä ole joutunut pettymään. 

Ravintolakuvia tulee useimmin postattua Instagramiin, tervetuloa seuraamaan tiliäni @elizadoesoz. Oletko sinäkin Instagramissa? 

Tämän viikolopun ravintola-ohjelmassa on ystävämme synttärijuhlat korealaisen bbq'n merkeissä ja pitkästä aikaa myös Yum Cha, odotan jo vesi kielellä. Hauskaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti