sunnuntai 9. joulukuuta 2012

SOS!

Todella traumaattinen viikko takana. Ensinnäkin olen ollut aivan puolikuollut töissä, kun olen riekkunut alkuviikon taas salsassa. Olen muuten löytänyt uuden todella kivan salsapaikan, joka on lähellä työpaikkaani, siellä on hyvä meno erityisesti tiistai-iltaisin. 

Asiaan. Perjantaiaamuna asiakas sai sydänkohtauksen meidän kaupassa aivan silmieni edessä! Ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin todistamaan hätätilannetta (jos omia onnettomuuksiani ei oteta huomioon). Ensin komentelin paikalla kuin mikäkin pikku-Hitler, sitten aloin vain tärisemään ja itkemään. Että näin tämä ensiapukurssin käynyt toimii siis tosipaikan tullen, onpahan tullut nyt sekin testattua. Siinä vaiheessa kun varsin hottikset ambulanssimiehet saapuivat paikalle, olin niin hysteerinen että en edes pystynyt lähestymään niitä jumalaisia auttavaisia olentoja mitenkään. Damn! Ja tämä kaikki ennen klo 10 aamulla. Kollegani ovat ihania, ja loppupäivän sain nauttia kaikkien huomiosta, "how's the patient doing?" - tarkoittaen minua. Kotiin päästyäni kulautin punkkua suoraan pullosta (henkilökohtainen ensihoitotilanne). 

Lauantaiaamu ei alkanut juurikaan paremmin. Työmatkalla joku hullu nappasi kännykkäni suoraan kädestäni ja hävisi samalla silmänräpäyksellä! Kaikki tapahtui niin nopeasti, että en ehtinyt tekemään yhtään mitään. Ja tämä kaikki ennen klo 9 aamulla. En kestä enää, mitähän seuraavaksi?! Sain suljettua sim-korttini ja uuden tilalle ja lisäksi kokoelmassani on nyt taas yksi uusi poliisiraportti. Tilanne vaati taas viiniä, ja kotiin päästyäni kaadoin taas punkkua suoraan kurkusta alas. 

Lauantaina sydänkohtauksen saanut mies tuli kiittämään meitä työpaikalle suklaarasian kera, todella ystävällistä, ja tärkeintä tietenkin että hän oli toipunut. Valitin kollegalleni Jonathanille drama queen -taipumuksistani, mutta hän totesi minun olevan klassinen lady, joka on aina niin organisoitunut ja hyväkäytöksinen. Muahaha, siis kaikkea ihmiset kuvittelevatkin! :D

Honkkari-Aussi, Jason, on ollut todella mukava minua kohtaan näinä traumaattisina päivinä. Hän vei minut tänään kalamarkkinoille piristymään, lisäksi kävimme tsekkaamassa minulle uutta puhelinta. Uuden puhelimen hankinta tulee olemaan hankalaa, sillä täällä on tarjolla vain mutama aivan ylihintainen Lumia-malli, joten joudun mitä todennäköisimmin myymään sieluni ja luopumaan Nokia-uskollisuudestani. Hmph. 

Fish Market, Pyrmont

Grilled seafood platter, yummy!

4 kommenttia:

 1. Voi ei!Kuulostaa traumaattiselta viikolta. Hyvä että sinulla on toi self medication kuitenkin olemassa:)

  VastaaPoista
 2. Uih, karmaisevia tilanteita! Koitahan tsempata! Onneksi sydärimies toipui, eikä suakaan uhattu ryöstön yhteydessä. Nautihan kasvavasta jouluisesta tunnelmasta! Kai sielläkin alkaa tonttuja, pukkeja ja koristuksia pursuilla joka paikasta?
  Ha det bra, pus pus!

  VastaaPoista
 3. Hei Elzu, tulee niin ikävä kun sun juttuja lukee! Oot niin ihana ittes <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos, täällä kaikki ihan jees! Self medication on hyvä pitää kunnossa. :)

  Täällä on kyllä joulukuusia ja muita koristeita, mutta joulufiilis on silti vielä vähän hakusessa. Täällä joulua vietetään ilmeisesti bbq'n ja piknikin merkeissä, joten ihan uusia traditioita luvassa.

  Ihania olette, ikävä teitä kaikkia!
  Pus pus

  VastaaPoista